Mit adott számomra az idén 25 éves DXN?

Annak tudatában, hogy idén májusban (többek közt a mi jelenlétünkben) megrendezésre kerülő 25. születésnapi DXN rendezvény napról napra közelebb kerül hozzánk, arra gondoltam, hogy összeszedem, hogy mi az amit én kaptam a cégtől.

Bár európában még csak 9 éve került a “köztudatba” a DXN, így is számos élményt és lehetőséget adott egy magam fajta fiatal vállalkozó számára is. Bár a DXN üzleti világába még csak valamivel több mint 2 éve vagyok jelen. Az én DXN-es történetem sokkal hamarabb kezdődött.

Kezdjük 2011-el, amikor is a DXN jóvoltából életemben először vehettem részt egy 8 napos luxus hajóúton, amely az olasz-spanyol-francia partokon keresztűl vitt minket városról városra. Ekkor természetesen még csak vendégként lehettem részese ennek a csodálatos útnak, Édesapám aktivitásának hála. Ugyanakkor bennem már ott egészen fiatalon kialakult az az érzés, hogy megéri hosszútávon ezzel az üzlettel foglalkozni.

A következő évben, 2012-ben újabb fantasztikus utazáson vehettem részt a DXN finanszírozásában, az uticél pedig nem volt más, mint a csodálatos Dubai. Ez volt az első, és abszolút nem az utolsó jutalomutazás, amin az egész családdal részt vehettünk. Újabb fantasztikus élmények, emlékek és tapasztalatok, hogy mennyire megéri a DXN-nel foglalkozni.

2014-ben újabb felejthetelen luxus hajóút következett, az MSC Preziosa fedélzetén, amin szintén az egész családdal vehettünk részt. Bejártuk Velencét, Barit, Olümpiát és még számos egzotikus várost. 

2016-ban a változatosság kedvéért ismét egy luxus hajóútazást biztosított a legeredményesebb üzletépítőknek a DXN, ahol természetesen megint családosan lehettünk ott. 🙂 Bejártuk Romát, Barcelonát, Mallorcát és Pisat. Ez volt az az utazás, ahol a koromnál adódoan magamban is megfogalmazódott, hogy ezt Én magam is csinálhatnám. Miért ne építhetnék én is egy olyan üzletet, mint a szüleim? Miért ne kvalifikálhatnám saját magamat az ilyen utakra?

2017-ben pedig megtörtént az, amit már korábban is megfogalmaztam magamnak. Újabb Dubai jutalomút, amelyre nem csak saját magamat sikerült kvalifikálnom, de a barátnőmet is magammal hozhattam teljesen ingyen. Olyan nyaralást éltünk át a DXN finanszírozásában, amelyet nagyon sokáig emlegetni fogunk. Nagyszerű érzés volt, hogy a 4+2 fős családdal együtt fürödtünk a tengerparton és együtt jártuk be ezt a fantasztikus várost.

Idén pedig ismét egy elképesztő utazásra készülhetünk, hiszen a DXN a 25. születésnapja alkalmából Malájziába szervezte a 2018-as jutalomútat, amely egy fantasztikus lehetőség a számomra, hiszen még soha sem jártam az utazás programjában szereplő országokban, városokban. 

De, hogy mi történt ebben a 9 évben az ingyenes utazásokon kívül? A családom teljes mértékben anyagilag függetlené vált, én pedig szintén haladok ezen az úton. Megengedhetem magamnak, hogy a saját magam úra legyek, és hogy ne függjek olyan dolgoktól, amiktől nem akarok.

22 éves vagyok, és ennyi mindent kaptam már a DXN-től. De ami a legszebb az egészben, hogy még mindig csak az út elején vagyok. Ennél sokkal több minden vár még rám. Látva, hogy a DXN mennyit fejlődik évről évre, szinte belegondolni is elképesztő, hogy mi mindent lehet ezzel a lehetőséggel elérni. Én megragadtam! Neked is csak ezt tudom ajánlani. 😉

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.