Ha csinálsz valamit, csináld szenvedéllyel!

Sok mindent megtanultam az életem során, de talán egyik sem olyan fontos, mint amiről ebben a bejegyzésben fogok írni. Az ember sok mindenre vállalkozik, sok mindenbe belekezd, de ritka az az eset, amikor ezek a tevékenységek igazán nagy sikerhez vezetnek.

Az emberek pedig nem tudják, hogy mi miatt nem jártak sikerrel. Sokszor nem is foglalkoztatja ez a kérdés őket, csak haladnak tovább, de jobb esetben elgondolkodnak azon, hogy mit ronthattak el, mit nem csináltak jól.

A legfontosabb és leghatékonyabb eszköz a sikerhez, az hogy ha megtalálod azt a tevékenységet, amit szenvedéllyel tudsz csinálni. Ilyenkor nem érdekel mások véleménye, nem foglalkozol a kritikákkal, mert tudod, hogy mit miért csinálsz, és tisztában vagy azzal, hogy mit érhetsz el. 

Ezt a felfogást lehet a sportra értelmezni, a munkára vagy esetleg az üzletépítésre. Mindegyikben elképesztően eredményes lehetsz, ha teljes odaadással, szenvedéllyel csinálod. 

Hidd el, az olyan hozzáállással, hogy “kezdjünk bele, nézzük meg mi sül ki belőle” nagyon nehéz sikereket elérni, mert te magad sem hiszed el, hogy lehetséges. Ugyanakkor, ha megtaláltad azt, amit a lehető legnagyobb szenvedéllyel tudsz csinálni, akkor a kritikusaid csodálkozva tapasztalják majd, hogy mennyire eredményes lettél. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.