Menjünk együtt Erdélybe!

Nagyszerű hírrel indult a március minden DXN tagnak, hiszen a magyarországi cégvezetés egy rendhagyó utazással motiválja hazánk hálózatépítőit. Ez az utazás, pedig egy 5 napos erdélyi út, amelyet luxus körülmények között tölthetünk el, úgy, hogy közben minden magyar szívet megmelengető helyszínt megtekinthetünk.

Ha ez még nem lenne önmagában is elegendő a plusz motivációra, akkor a következő két információ biztosan az lesz. Az egyik, hogy ezt az utazást a kvalifikáltaknak teljes egészében a DXN finanszírozza.

A másik, pedig az, hogy ezen az utazáson bárki részt vehet, aki teljesíti a kvalifikáláshoz szükséges feltételeket. Az is ott lehet, aki már Malájziába is kvalifikált, az is részt vehet, aki eddig nem volt aktív, de az is részt vehet az utazáson, aki a kvalifikációs idő alatt válik DXN taggá.

Úgy gondolom, hogy ezek azok a lehetőségek, amiket mindenképpen meg kell ragadni. Ha nekem nem származna pénzügyi bevételem a DXN-től, már akkor is megérné vele foglalkoznom, hiszen a cég által körbe utazhatom az egész világot.

Ha érdekel, hogy miként lehetsz ott TE IS Erdélyben, akkor nyugodtan keress meg ITT! 🙂

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.