Nyiss te is virtuális kávézót!

A napokban hallottam egy nagyszerű gondolatot az egyik kedves üzlettársamtól, ami egészen magával ragadott és szeretném veled is megosztani. Ez pedig nem más, mint a virtuális kávézó gondolata. 

Gondoljuk csak át, hogy mit is csinálunk mi DXN-es hálozatépítők? Igyekszünk minél több ember számára eljuttatni az egészséges kávézás lehetőségét. Ezzel a lehetősséggel pedig számos kedves ismerősünkkel, és az ismerőseink ismerőseivel együtt kávézhatunk legyünk bárhol is a világban. 

Lehet nekem kávépartnerem európa bármely részéről, ázsiából vagy más kontinensről. A lényeg, hogy ugyanazt a nagyszerű kávét isszuk, és ugyanazon indokból kifolyólag. Ezen felül pedig minden egyes elfogyasztott kávéért még pénzt is kapunk, úgy, hogy befektetnünk semmit sem kell. 

Nem kell nekünk helyet bérelni, alkalmazottakat fizetni, ugyanakkor minden segítséget megkapunk a DXN-től. Én már régóta megnyitottam a saját virtuális kávézómat, amelyben szerencsére nagyon sok ember issza nap, mint nap az ő kedvenc DXN-es kávéját. Azt ajánlom, hogy nyiss egyet te is, hiszen csak győztesen tudsz kijönni belőle. 🙂

A virtuális kávézó megnyitásához, KATTINTS IDE, vagy vedd fel velem a kapcsolatot. 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.