7 nap, 7 kedvenc termék – 5: DXN Spirulina

Ezt a bejegyzéssorozatot azért írom meg, mert sokan nem igazán ismerik a termékeket, nem igazán tudják, hogy melyik termék miért jó, miért különleges. Ezt a problémát igyekszem orvosolni ezzel a szubjektív termékbemutató sorozattal. Lássuk hát az én személyes kedvenceimet!

DXN Spirulina tabletta

ganodermasiker.huMaradjunk a táplálékkiegészítőknél, hiszen személyes tapasztalataim azokban a legnagyobbak, hiszen a kávé mellett én ezen termékeknek tulajdonítom a legnagyobb hozzáadott értéket. A spirulina egyfajta kék-zöld alga, amely nagyon gazdag proteinbenbéta-karotinban, klorofillban, antioxidánsokban, ásványi anyagokban és más olyan tápanyagokban, melyekre szervezetünknek szüksége van, továbbá az egyik legismertebb lúgosító táplálék, mely segít abban, hogy a gyenge, savas szervezet, egészséges és lúgos állapotúvá váljon.

Számomra a spirulina egy igazi energia bomba, amely a több mint 400 féle ásványi- és tápanyagával segít, hogy egészséges maradjak a mindennapokban. Szerencsére nagyon ritkán vagyok beteg, amit szintén nagyban köszönhetek a spirulinának és a ganodermának, de ha esetleg mégis én csak és kizárólag spirulinát, ganodermát, illetve cordycepset (a következő posztban olvashatsz róla) szedek, amelyek segítik az immunrendszeremet regenerálni, illetve stabilizálni. Ezen kívül a spirulina egy nagyon jó eszköz a túlsúlyos emberek számára, hiszen mind táplálék kiegészítő, illetve Spirulina Cereal formában hatékonyan járul hozzá a fogyókúrához, hiszen csökkenti a szénhidrátok, illetve az édességek iránti vágyat, amely nagy segítség a diétában. Én csak ajánlani tudom, és szubjektív véleményem szerint minden embernek fogyasztania kellene spirulinát, hiszen a mai táplálkozási szokásokat figyelembe véve egyre kevesebb lúgos és természetes táplálékot viszünk be a szervezetünkbe.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.