7 nap 7 kedvenc termék – 6: DXN Cordyceps

Ezt a bejegyzéssorozatot azért írom meg, mert sokan nem igazán ismerik a termékeket, nem igazán tudják, hogy melyik termék miért jó, miért különleges. Ezt a problémát igyekszem orvosolni ezzel a szubjektív termékbemutató sorozattal. Lássuk hát az én személyes kedvenceimet!

DXN Cordyceps kapszula

www.ganodermasiker.huUtolsó előtti termékhez érkeztünk a kis bejegyzéssorozatomban, ahol a főszereplő nem más lesz, mint a Cordyceps. A Cordyceps, másnéven a kínai hernyógomba a természetgyógyászat egyik, ha nem a legjobb “eszköze”. Bőségesen tartalmaz tápanyagokat és olyan bioaktív vegyületeket, mint a kordicepsav, a kordicepin, az aminosav, a glutaminsav, poliszacharidok, B12-vitamin és még sok sok a szervezet számára hasznos vitamin. A cordyceps egyre elterjedtebb, hiszen bizonyítottan nyújt számos problémára megoldást a szervezetünkben.

Lássuk hát ezeket:

  • Tökéletes megoldás, egy hosszan tartó betegség után a legyengült szervezet energizálására,
  • Tüdő- és veseműködés erősítésére,
  • Köhögés csillapítására,
  • Tuberkolozis, vérérzékenység,
  • Impotencia,
  • rendszertelen menstruáció,
  • időskori gyengeség

De, hogy én miért választottam? Sportolóként nekem egy kiváló táplálékkiegészítőnek bizonyult, hiszen a Cordyceps elősegíti a szervezet állóképességének és ellenállóképességének az erősödését. Örömmel mondhatom, hogy számomra hihetetlen élmény volt az, amikor éreztem saját magamon egy-egy edzés során, hogy mennyivel jobban teljesítek, mint mielőtt még nem fogyasztottam a Cordycepset.

DE, ha nekem nem hiszel, akkor nézz szembe a tényekkel, ezzel a rövid történettel:

“Számos szakirodalmár szerint a nyugati világban ez a gomba csak 1993-ban vált ismertté, amikor is a kínai nemzeti játékokon a futónők a világrekordot döntöttek meg. Meglepően jó eredményeiket a sok edzésmunka mellett a Cordyceps használatának tulajdonították. Hiyoshi és munkatársai hosszútávfutók bevonásával egy Cordyceps Sinensis micéliumot tartalmazó terméket tanulmányoztak és a kísérletben résztvevő versenyzők 71%-nak javult a teljesítménye, amit részben a légzésfunkciók javulásának, részben a tejsav metabolizmusra kifejtett hatásnak tulajdonítottak.”

Számomra nagyon meggyőző az, amit a Cordyceps tud, úgy hogy, ha te is szeretnél egy LEGÁLIS teljesítményfokozót, vagy csak eleged van a sok gyógyszerből, amit az orvos felír egyszerű influenzás tünetek csillapítására, akkor ne habozz, próbáld ki!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.