“Piramisjáték” vagy egy kihagyhatatlan üzleti lehetőség

ganodermasiker.huTöbben érdeklődtek, hogy mit csináltam Dubaiban, az elmúlt héten, hiszen nem volt, számukra egyértelmű, hogy miként juthattam el oda, de amikor elmeséltem nekik, akkor egy-ketten teljesen meglepetten kérdeztek vissza: “De ez nem olyan piramisjáték?” :O A válaszom pedig egyértelmű volt minden ilyen esetben: “NEM!”

Sajnos sokan manapság elriadnak mindenféle lehetőségtől, amint meghallják azt a szót, hogy MLM, hiszen mára már nagyon sok embernek van tapasztalata, olyan üzletről, amibe egy nagyobb összeggel befektetett, hiszen fantasztikus jövedelmet és jövőt ígértek neki, de sajnos azt a pénzt nem látta viszont, nem hogy azt a fényes jövőt, amit ígértek. Ezért sajnos napjainkban az ilyen típusú üzleti rendszerek miatt valóban sokan TÉVESEN egy kaptafa alá helyezik ezt a két szót. Pedig nem kellene!

A DXN egy olyan üzleti lehetőség, ahol a termékek annyira jók, hogy saját magukat is képesek eladni, és ahova te akár ingyenesen is beléphetsz és a jövőkép pedig hihetetlenül motiváló. Közvetlen közelről tapasztalható, hogy milyen minőségi életet és élménydús szabadságot képes adni a tagjainak a DXN. Számos szkeptikus embert ismertem meg a DXN által, akik kezdetben ugyanúgy álltak a céghez, mint ahogy fentebb írtam, de miután beléptek és megismerték a DXN rendszerét és a termékeket, megváltozott a véleményük és mára már sikeres vezetők.

Tudom, hogy fiatal egyetemistaként nem sok jó vár rám a mai munkaerőpiacon, így hát keresnem kell a lehetőségeket arra, hogy minőségi életet élhessek és én MEGTALÁLTAM ezt a lehetőséget a DXN-ben. Ugyanis véleményem szerint a minőségi életnek két feltétele van. Az egyik az egészség, a másik pedig az anyagi biztonság. Ezeket pedig a DXN tökéletesen megtudja valósítani bárki számára! 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.