7 nap, 7 kedvenc termék – 1: DXN White Coffee

Ezt a bejegyzéssorozatot azért írom meg, mert sokan nem igazán ismerik a termékeket, nem igazán tudják, hogy melyik termék miért jó, miért különleges. Ezt a problémát igyekszem orvosolni ezzel a szubjektív termékbemutató sorozattal. Lássuk hát az én személyes kedvenceimet!

DXN White Coffee Zhino

ganodermasiker.huA DXN még csak pár éve dobta piacra ezt a kávékülönlegességet, de az olyan capuccino rajongók, mint én rögtön rákaptak. A kiváló minőségű instant kávé, kávékrémpor és a Ganoderma-kivonat keveréke, melyet egy selymes habréteg koronáz meg, ami megadja az elengedhetetlen capuccino élményt.

De ami számomra a legnagyobb előnye ennek a kávénak, hogy a White Coffee gyakorlatilag egy “zsebre vágható” capuccino, amely ugyanazt az élményt adja, mint bármelyik kávézóban, csak ezt bárhol előveheted, és nyugodt körülmények között elfogyaszthatod, nem beszélve arról, hogy a kávé által tartalmazott Ganoderma-kivonattal még az egészségedet is óvja/segíti, amely sajnos nem minden kávéról mondható el.

Szóval ha te is imádod a capuccino adta élményt, vagy csak kipróbálnál egy másfajta kávét, akkor ne habozz. Ez a kávé csak rád vár!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.