Mi a küldetésem?

Nagyszerű 2 napot tölhettünk el a 2. Együtt az Úton program első hétvégéjének keretein belül az elmúlt hétvégén, ahol egy olyan úton indultunk el, aminek a vége egy határozott fejlődést és növekedést hozhat minden résztvevő számára. Ennek tudatában kezdtük el mi is ezt a hétvégét, és szerencsére nem csalódtunk, hiszen hatalmas segítséget és motivációt kaptunk ettől a két naptól.

A hétévége során szó esett tervezésről, vezérlő értékekről, de ami a legfontosabb, hogy nagy hangsúlyt kapott a személyes küldetés is. Számomra ez azért volt fontos, mert még soha sem vetettem papírral azokat a célokat, gondolatokat, amiket a saját életem, munkám és tevékenységeim során tűztem ki és fogalmaztam meg. Ugyanakkor, most, hogy végre ezt leírtam, és ott lebeg előttem nap mint nap, így minden nap egy olyan motivációval indulok útnak, amire eddig nem mindig volt példa.

A küldetésemben szó esik természetesen a magánéleti célokról, a barátaimmal való küldetésemről, az üzletépítésben megfogalmazott célokról és a sportolásról is. Ugyanakkor a legfontosabb, hogy mindezen területeken szeretnék példaképpé válni a vezérlő értékeim és tevékenységeim által.

A magánéletemben fontos szempont, hogy legyen egy stabil, békés és harmónikus hátterem, amelyben hosszútávon jól érzem magam, ahol szeretettben vagyok és amire bármilyen helyzetben támaszkodhatok.

Szeretnék olyan ember lenni a barátaim számára, akire bármikor számíthatnak, ha problémamegoldásról van szó, vagy ha kellemes pillanatok megéléséről. 

Mint üzletépítő, szeretnék emberileg és anyagilag is egy nagyon sikeres vezetővé válni, aki hiteles és megbízható az emberek számára, és akihez bátran lehet fordulni, ha tanácsadásról vagy segítségnyújtásról van szó.

Végül pedig szeretnék egy olyan fizikaliag aktív ember lenni, aki aktívan és passzívan fogyasztja a sportot, hiszen számomra nagyon fontos ez a terület.

A küldetésemhez elkészített napi/heti/negyedéves és éves terv pedig segít, hogy ezeken a területeken kitűzött céljaim megvalósításán dolgozzam, ezáltal pedig valóban az igazán fontos dolgokkal foglalkozzak az életben. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.