Dynamic Day avagy hogyan legyünk dinamikusabbak?

Ismét nagyszerű napot töltöttünk el a DXN kötelékében, ugyanis ezen a hétvégén került megrendezésre a DXN Dynamic Day, ami egy nagy tanulási lehetőség volt a DXN üzletépítőinek egy nagyszabású rendezvény keretein belül.

Számos fantasztikus előadó, mint például Tonk Emil az ország egyik legjobb üzleti előadója, illetve olyan DXN gyémántok, mint Bojtos Zoltán, Bussy Sándor és nem utolsó sorban a mentorom, a szponzorom és édesapám, Czérna Szabolcs. De, hogy miről is szólt ez a nap? Nem másról, mint a motivációról!

Sokan kezdenek bele dolgokba az élet minden területén úgy, hogy valójában nincs egy lefektetett belső motivációjuk. Sok mindenbe bele lehet fogni úgy, hogy közben nincs egy szilárd belső elhatározás a tevékenység irányába. Hiába a külső motiváció, az csak ideig, óráig tart, ezáltal nem is alakulhat ki komolyabb eredmény a tevékenység során.

De hogy mi az én belső motivációm? Egyfelől nyilván a biztos pénzügyi háttér, mert igaz a mondás, hogy nem a pénz motivál, hanem annak a hiánya. 🙂 Aztán hihetetlenül motivál az, hogy minden évben olyan utazásokon vehetek részt TELJESEN ingyen, amihez évekig kellene félretennem, hogy megtudjam valósítani. Végezetül pedig az motivál, hogy olyan életet éljek, ahol abszolút a magam főnöke vagyok és azt, akkor és ott csinálom, amit, amikor és ahol szeretném. Mindezt úgy, hogy közben magas minőségben élem az életem. Neked mi a belső motivációd? 😉

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.