Kiváló lehetőség az egyetem mellett

Sok fiatalt nyomja az a probléma, hogy bár folyamatban vannak az egyetemi tanulmányok, szeretnének dolgozni, pénzt keresni, kezdeni valamit magukkal. Miért? Azért, mert szeretnék, ha lenne olyan bevételük, amit magukra fordíthatnak, ami nem a mindennapi szükségletekre megy el.

Én magam is így voltam ezzel. Bár nagyon szeretem azt a szakterületet, amit jelenleg is tanulok az egyetemen, azt éreztem, hogy nem bízhatok csupán ebben. Kell, hogy legyen egy másik láb, amin stabilan tudok állni, ami bevételt hoz az egyetemi és a felnőtt éveim alatt is. Nekem nyilván szerencsém volt, hiszen nem kellett sokat keresnem, mert ez a lehetőség már ott volt a családban. Ott volt előttem egy példa, hogy lehet nagyon ideális pénzre szert tenni, akár iskola mellett is. Így hát belevágtam, és nem bántam meg. Sőt!

Ugyanakkor sok fiatalnak szúrja az a szemét, hogy ők nagyon motiváltak, hogy dolgozzanak, de nagyon kevés az olyan munkahely, ahol magadnak oszthatod be a munkaidőt és emellett olyan pénzt kapsz, amiből jól fenntudod tartani a megfelelő életszínvonalat. Ezzel szintén egyet tudtam érteni. Nem akartam úgy dolgozni, hogy az iskola rovására menjen. Nem akartam úgy dolgozni, hogy ne legyen semmilyen szabadidőm. Erre pedig szintén kiváló lehetőségnek bizonyult a DXN. 

De talán a legjobb dolog, amit ez a lehetőség magában rejt, az a stabilitás és a hosszútávúság. Itt nem hónapokban vagy években kell gondolkodni. A DXN-nél egy életre találhatsz magadnak biztos bevételi forrást. Számomra nem kérdés, hogy megérte e. A kérdés sokkal inkább az, hogy te is hasonlóan gondolkodsz e? 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.