Mit adhat a passzív jövedelem?

Gyakran találkozom olyan kérdésekkel, hogy miben jobb, miben ad többet a DXN, mint más munkahely. Ugyanakkor nagyon szeretek ezekre a kérdésekre válaszolni, mert rengeteg előnnyel és pozitívummal tudok szolgálni a válaszaimban.

Miről is van szó? Mik ezek a előnyök? Többek között a szabadság, az anyagi függetlenség és az, hogy a saját magad ura vagy. De ezekről már rengetegszer írtam. Ugyanakkor mi az a tényező, ami ezeket biztosítja a DXN-ben? Az, amely semmilyen más munkahelynél nem létezik. Ez pedig a passzív jövedelem!

De miről is beszélek, amikor azt mondom, hogy passzív jövedelem? Mivel a DXN-nél fogyasztói hálózatról beszélünk és a kávé, illetve a táplálékkiegészítők napi szintű fogyasztási termékek, így nagyon könnyen lehet kialakítani egy szépszámú forgalmat. És mit jelent ez számunkra? Folyamatos bevételt minden hónapban. Ezt hívják passzív jövedelemnek!

De, hogy az érdekesebb dolgokról beszéljek, a passzív szó jelentése az azt jelenti, hogy ez a bevétel neked ezek után jó eséllyel minden hónapban ott lesz. Ezért már nem kell újra megdolgoznod. Elég, ha a vásárlók elégedettek a termékkel. Ez pedig a DXN-nél garantálva van, hiszen ezek a termékek működnek. Ezt több millió elégedett vásárló bizonyítja világszerte.

Szerintem megér egy próbát! Szerinted? 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.