Munka vagy Hobby?

A cím láttán talán egyértelműnek tűnik a válasz, ha mondjuk a kettő között választani kellene, de mi van akkor, ha e két tevékenység egy és ugyanaz az ember életében? Az ilyen esetekben szokták azt mondani, hogy óriási mázlista, ha valaki olyan munkahelyen dolgozik, ami a hobby-ja is, és amit szívesen, szenvedéllyel csinál.

Örömmel mondhatom, hogy én a DXN-ben megtaláltam ezt. Egyfelől munka, hiszen ahhoz, hogy megtudjak élni belőle, dolgozni kell, de másrészről pedig hobby is, hiszen örömmel és szenvedéllyel csinálom, ráadásul nem köt sehova, így bárhol végezhetem. Így volt ez nyáron is! Nagy örömmel tölt el, hogy egész nyáron a Balatonon tudtam élvezni a forró napokat és nagyon kényelmes körülmények között tudtam végezni a munkámat is. Sokszor elgondolkodtam, hogy valójában mekkora lehetőség is van a kezünkben, amivel sok sok ember tudná hasonlóan élvezni nem csak a nyarakat, hanem az egész évet. De az is eszembe jutott, hogy miért érném be ennyivel? Miért ne lehetne ettől sokkal jobb?

Így hát újabb és újabb célok kitűzésével és azok megvalósításával biztos vagyok benne, hogy jövőre még jobb lesz a nyaram és ezáltal az egész életem. De, hogy minek is köszönhetem ezt? Egy olyan cégnek, amely sok szeretettel adná meg akár NEKED is ezt a lehetőséget. Hogy melyik ez a cég? Egyszerű, a DXN!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.