7 nap, 7 kedvenc termék – 7: Ganoderma kapszulák

Ezt a bejegyzéssorozatot azért írom meg, mert sokan nem igazán ismerik a termékeket, nem igazán tudják, hogy melyik termék miért jó, miért különleges. Ezt a problémát igyekszem orvosolni ezzel a szubjektív termékbemutató sorozattal. Lássuk hát az én személyes kedvenceimet!

DXN Ganoderma kapszula

ganodermasiker.huUtolsó részéhez érkeztünk a termékismertető sorozatban, ahol a DXN legnépszerűbb étrend-kiegészítő termékét fogom nektek bemutatni. Magáról a ganodermáról biztosan olvastál már, akár a blogoldalamon, akár máshol, hiszen mégis csak ez a DXN fő profilja, de én azért beavatlak téged a részletekbe.

A DXN két fajta ganoderma kapszulát forgalmaz. Az egyik a Reishi Gano (RG), amely poliszacharidokat, adenozint, triterpenoidokat és proteineket tartalmaz. A felhasznált Ganoderma lucidumot 90 napos vörös gombából nyerik. Az RG naponta történő fogyasztása hozzájárul az általános jó közérzet fenntartásához. A másik pedig a Canocelium (GL), amely annyiban különbözik az RG-től, hogy a felhasznált Ganoderma lucidumot 14 napos micéliumból nyerik. A micélium gazdag poliszacharidokban, szerves germániumban, vitaminokban és ásványi anyagokban. Kitűnő hatással van az általános jó közérzet javítására. Ennyit a száraz részéről a dolgoknak, de hogy mit is jelent ez a valóságban?

A Ganoderma igazolt gyógyhatásai:

  • javítja az immunrendszer működését (immunmoduláns hatású),
  • segít a leromlott egészségi állapotú betegek gyógyulásában,
  • tumorellenes, kiemelt jelentősége van a gyomor-, a vastagbél-, a máj- és a hasnyálmirigyrák kiegészítő kezelésében,
  • májvédő,
  • kemo- és radiopreventív
  • fekély ellenes,
  • vírusellenes,
  • magas vérnyomás ellenes,
  • koleszterin- és trigliceridszint-csökkentő,
  • vérrögképződést gátló,
  • antidiabetikus,
  • antioxidáns

Egy szóval a ganodermával egy olyan eszköz van a kezünkben, ami képes megakadályozni a fentebb említett komolyabb betegségeket, arról nem is beszélve, hogy a nagyon jó gyulladáscsökkentő, így külső és belső gyulladásokra is tökéletes. A spirulinás posztomban már írtam róla, hogy betegség esetén én már csak Spirulinát, Cordycepset és Ganodermát fogyasztok, ugyanis az első kettő a reenergizálódást és a megfelelő vitaminpótlást szolgálja, addig a ganoderma a gyulladást/kórokozókat semlegesíti, ez pedig gyorsabb gyógyulást eredményez, mint az orvosok által felírt gyógyszer készítmények.

De mi van a külső gyulladásokkal? (sebek, kiütések)

A ganoderma külsőleg is alkalmazható, sőt jóval hatékonyabb is! Ugyanis külsőleg(bőrre kenve) sokkal gyorsabban szívja be a bőr és sokkal gyorsabban tudja a gyulladást csillapítani, illetve gyógyítani.

Remélem sikerült ez alatt a bár bejegyzés alatt egyfajta feltérképezést adni az én kedvenc termékeimről és arról, hogy miért éri meg fogyasztani ezeket a termékeket. Ugyanakkor, ha van még kérdésed, akkor nyugodtan keress meg, bármikor szívesen fogadom és igyekszem megfelelő választ adni rá! 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.